In 2015 al heb ik een Tedx praatje gehouden bij het Corlaer College. En Tedx praatje is 18 minuten lang en gaat over een onderwerp dat je erg bezig houdt. Bij mij is dat het brein en als ik op een school ben dan ook graag over het brein en leren. In 18 minuten door je slides, of alleen maar praten, dat mag ook. Ik dacht toen dat 18 minuten kort was maar inmiddels weer ik dat er al Tedx praatjes zijn van 6 minuten. Ondanks mijn ervaring op het podium vond ik het een spannende gebeuren. Er zijn mensen in de zaal en je gaat het internet op. Eigenlijk heb ik nauwelijks gelet op die kijkers in wording die je praatje via internet straks gaan zien. Reden: ik kijk zelf ook niet! Niets vind ik namelijk zo moeilijk als kijken naar mezelf op zo’n podium. Dus ik hoor graag wat jij er als lezer van vindt en wie weet ga ik dan zelf ook nog eens kijken. Met mijn kennis van het brein weet ik dat het een kwestie van oefenen is, ook dat kijken, maar toch….