Breinleiderschap

Verbeter je leiderschap met kennis uit de neuropsychologie

Zondagavond 8 uur. Anna Bouman, de 43-jarige directeur van schildersbedrijf Bouman, opent haar mailbox om zich voor te bereiden op de komende werkweek.

Het begint goed: een uitnodiging voor de Basistraining Breinleiderschap op vrijdag. Best aardig op zich, maar er zit een bijlage bij met een huiswerkopdracht. Een observatie voor elke dag deze week. ‘O ja, denkt Anna. ’ dat is waar ook. Ze hadden al aangekondigd dat ze nog huiswerk tegemoet zou kunnen zien ter voorbereiding. “Omdat breinleiderschap nu eenmaal niet in één dag te leren is.”

Zo begint dit boek. Het is een boek over leiderschap en over leren. De basistraining Breinleiderschap waar Anna zich voor heeft opgegeven, bestaat echt en is ontwikkeld om inzichten uit de neuropsychologie toepasbaar te maken voor managers. Het boek en de training zijn specifiek gemaakt voor praktische, selfmade leidinggevenden. Managers en directeuren van kleine en middelgrote bedrijven die niet veel tijd hebben voor een langdurige opleiding maar wel de behoefte om zichzelf te ontwikkelen in hun leidinggevende rol. Leidinggevenden die op zoek zijn naar kennis die ze direct kunnen toepassen in hun praktijk.

Bestellen

Lees meer over leiderschapsprogramma’s op de website Breinleiderschap.

Boeken