Emma Lodder Design

Mijn naam is Emma Lodder. Toen ik 17 was studeerde ik cum laude voor mijn studie Marketing en Communicatie. In 2021 rondde ik mijn studie communicatie en media design af bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Mijn afstudeerproduct en stage heb ik gedaan rondom het maken van een game om informeel contact te stimuleren onder thuiswerkenden.

Sinds een aantal jaar werk ik als zelfstandige en vanuit Breinwerk. Mijn voornaamste werkzaamheden gaan over het ontwikkelen en design van games of leeroplossingen. Mijn werk is divers: van het ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van een social media strategie tot het helpen en mede vormgeven van LMS’en. Wat ik heel prettig vind is om met mensen uit meerdere disciplines samen te werken en zo tot een mooi product of oplossing te komen.

Mijn telefoonnummer: 06-83254202

Antoon Wellens

Antoon Wellens (1978) is een adviseur, coach en trainer die zich graag toelegt op leer- en ontwikkelingsvraagstukken binnen organisaties in zowel binnen- als buitenland, waar hij individuen en teams heeft begeleid in het behalen van hun doelstellingen. Sinds 2010 werkt hij samen met Ria aan de vertaling en toepassing van neurowetenschappelijk onderzoek naar de praktijk met lezingen en begeleiding van (management)teams. Hij legt de focus voornamelijk op de processen die individuen én teams in staat stellen om op een flexibele manier om te gaan met verandering en te doen wat belangrijk voor hen is.

“Ik ben gepassioneerd over hoe mensen meer betekenis aan hun leven én dat van anderen kunnen geven. Daarbij is het leren omgaan met verandering en daarbij komende ongemakken belangrijk. Dat is niet altijd even makkelijk, zoals ik zelf ook heb ondervonden (en nog steeds ondervind uiteraard). Maar je kunt wel leren die uitdagingen aan te gaan en ervan te genieten. Hiervoor maak ik gebruik van onderzoek uit de psychologie, evolutie en neurowetenschappen. Ik inspireer mensen hiermee dan ook graag in actie te komen in het doen wat belangrijk en waardevol is.

Mireille Ollivieira

Mireille is zowel teacher als student. Ze schoolde zich op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, geweldloze communicatie, diversiteit en inclusie, persoonlijk leiderschap, ouderschap, storytelling, systemisch werken, communicatie, commercie en coaching. Ze is in 2019 uitgeroepen tot een van de drie rolemodels van de gemeente Amsterdam. Als coach merkt ze dat ze drempelverlagend kan zijn voor mensen die ervaren dat ze een minderheid zijn in de groep, vaak buitenlandse mensen en/of millennials. Mireille wordt door anderen omschreven als authentiek.

Telefoon: 06-83624536

Ilona Boomsma

Ilona Boomsma werkt als adviseur leren en ontwikkelen. Daarnaast ontwerpt ze opleidingen. En geeft ze les aan docenten in (online) leren. Na de pabo in Rotterdam, volgde ze een master onderwijswetenschappen in Utrecht. Haar interesse gaat uit naar praktisch toepasbare tips, geïnspireerd op weten hoe het werkt. Ze heeft een mateloze interesse voor alles wat te maken heeft met leren. Haar specialisatie is leren zo ontwikkelen dat het werkt.

Telefoon: 06-55762999