Antoon Wellens

Antoon Wellens (1978) is een adviseur, coach en trainer die zich graag toelegt op leer- en ontwikkelingsvraagstukken binnen organisaties in zowel binnen- als buitenland, waar hij individuen en teams heeft begeleid in het behalen van hun doelstellingen. Sinds 2010 werkt hij samen met Ria aan de vertaling en toepassing van neurowetenschappelijk onderzoek naar de praktijk met lezingen en begeleiding van (management)teams. Hij legt de focus voornamelijk op de processen die individuen én teams in staat stellen om op een flexibele manier om te gaan met verandering en te doen wat belangrijk voor hen is.

“Ik ben gepassioneerd over hoe mensen meer betekenis aan hun leven én dat van anderen kunnen geven. Daarbij is het leren omgaan met verandering en daarbij komende ongemakken belangrijk. Dat is niet altijd even makkelijk, zoals ik zelf ook heb ondervonden (en nog steeds ondervind uiteraard). Maar je kunt wel leren die uitdagingen aan te gaan en ervan te genieten. Hiervoor maak ik gebruik van onderzoek uit de psychologie, evolutie en neurowetenschappen. Ik inspireer mensen hiermee dan ook graag in actie te komen in het doen wat belangrijk en waardevol is.

Brainladies

Breinwerk maakt onderdeel uit van de Brain ladies: www.brainladies.com. Samen met Katelijne Nijsmans, Stella Collins en Margie Meechan maken de brainladies wereldwijd onderzoek op het gebied van neuroscience toegankelijk voor organisaties. Dat doen we wereldwijd. Op de website van de brainladies zijn onze publicaties terug te vinden en is het mogelijk om ons in te zetten.

We verschijnen regelmatig op een podium, onder andere ATD, OEB (Berlijn) en ontkrachten daar de meest hardnekkige neuromythen. Meer lezen? Download hieronder een kort artikel van de brainladies.

From Learning to Performance

global lessons from the brainladies

The world of work is currently subject to substantial change. Advances in artificial intelligence, robotics, neuroscience, genetics (to name a few) are transforming the way we live and learn.