Vandaag hadden Nina Lazeron en ik een interview bij managementboek over ons boek brein@work. In een echte professionele studio met een nog professionelere fotostudio mochten we in 10 minuten iets vertellen over het boek.

Een lastige opgave want er valt natuurlijk veel meer te vertellen over het boek. In 2,5 jaar tijd is het boek in onze genen en neuronen gaan zitten. Elk artikel is een boek en elke auteur heeft een geschiedenis met een van ons. Wat een van de meest memorabele interviews was, is die met Rients Riskes. Ik werd ontvangen in een van zijn stilteweken, best lastig dan zo’n interview maar het een van de meest memorabele gesprekken geworden.

En over breinen gesproken: mensen die mij goed kennen weten dat ik iets met boeken heb maar daar in dat magazijn van managementboek kwamen mijn neuronen pas echt tot leven…wat een boeken , wat fantastisch als je daar toch de hele dag in mocht zitten! De redatieleden van managementteam waren overigens helemaal niet verbaasd over zoveel boekenliefde. Een rondleiding in het magazijn was de afsluiting van het interview: allemaal boeken en daar ergens in vak 14 lagen wij. Gelukkig had ik mijn camera bij me. Alleen al voor nog een keer zo’n rondleiding in dat magazijn zou je nog een boek schrijven….

ons boek in het enorma magazijn van managementboek